Autor: Best Marketing • 12. jaanuar 2021

Promoty plaanib laiendada platvormide valikut

Brände ja sotsiaalmeedia influencer'eid ühendav Eesti idufirma Promoty kasvas pandeemia kiuste aastaga käibes 2,5 korda ning avas viis uut välisturgu. Kui siiani keskenduti Instagramile, siis tulevikus on plaanis platvormide valikut laiendada.
Promoty meeskond
Foto: Kristel Pähkel

Eelmise aasta veebruaris kaasas Promoty Funderbeami platvormil 445 000 eurot, et laieneda lisaks viiele välisturule ning välja arendada platvormi uus, paremini skaleeritav versioon. Detsembris andis idufirma investoritele teada, et mõlemad eesmärgid on täidetud.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700