Autor: Marianne Liibert • 11. detsember 2020

Case study: kuidas tuntud lihatootja värske näo sai

Kui siiani olid poelettidel Nõo Lihavürsti tooted, siis sel sügisel sai tuntud kaubamärgist lihtsalt NÕO. Miks nii?

Nõo Lihatööstus on Eesti suurim kodumaisel kapitalil põhinev lihatootja. "Oma tegevust alustasime juba ligi 30 aastat tagasi – täpsemalt 1992. aastal, kui hakkasime tootma legendaarset Nõo rulaadi. Areng oli kiire ning niisamuti tee eestimaalaste südametesse," lausus Nõo Lihatööstuse müügi- ja turundusjuht Simmo Kruustük.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700