Autor: Marianne Liibert • 12. november 2020

Case study: disaini abil kahjumist kasumisse

Lugu Saarionen Eestiga Mamma rebrändimisest ehk case study, kuidas tark disaini kasutamine ja rebrändimine päästis ettevõtte pankrotist ning pani 15 miljoni eurose käibega tehase esmakordselt kasumit teenima.
Saarioinen Eesti turundusjuht Taavi Rehepapp rääkis Mamma rebrändimisest ja kahjumliku toidutööstuse plussi pööramisest lähemalt.

Saarioinen Eesti OÜ rajas 2009. aastal Raplasse tehase, kus toodeti Mamma kaubamärgi all valmistoite. Paraku oli ajastus halb ja tehas tootis rajamise hetkest alates kahjumit, sest majanduskriisi tõttu tarbijate ostujõud langes. Ettevõttel ei õnnestunud ka järgnevate aastate jooksul kasumini jõuda.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700