Autor: Best Marketing • 3. märts 2020

Meediaettevõtete liit sai uue juhi

Eesti Meediaettevõtete Liidu tegevjuhina asub märtsis tööle Merle Viirmaa-Treifeldt, kes on varem töötanud Õhtulehes, TV3s ja Ajakirjade Kirjastuses.
Merle Viirmaa-Treifeldt võtab üle Mart Raudsaarest vabaks jäänud juhikoha Eesti Meediaettevõtete Liidus.
Foto: Raul Mee

Meedialiidu nõukogu esimees Meelis Mandel ütles, et usub, et pikaaegse meediajuhi kogemusega Viirmaa-Treifeldt suudab tööstusharu erinevaid osapooli liita, levitada meediaväljaannete sõnumit nii poliitikute ning avalikkuse seas, aga ka laiemalt Eesti sõnavabadust kaitsta.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700