Autor: Best Marketing • 18. veebruar 2020

FCR Media võttis kasutusele uue kaubamärgi Nobel ja asutas loovagentuuri

Digireklaamile spetsialiseerunud agentuur FCR Media võttis eile kasutusele uue ärinime ja kaubamärgi Nobel Digital, lisaks loodi tütarettevõttena loovagentuur Nobel Creative.
Nobeli tiim. Fotol paremalt vaadates: Rando Reining (kliendihaldur/partner), Agne Sokolov (personalijuht), Kai-Ly Kase (finantsjuht/partner), Algis Liblik (müügijuht), Anni Kitsing (turundusjuht/partner), Jass Seljamaa (loovjuht/partner), Kristiina Tukk (tegevjuht/partner), Martin Paršin (strateeg/partner), Jane Ilm (personalijuht, lapsehoolduspuhkusel), Tarmo Tulva (IT-juht)
Foto: KEVIN LEHTLA

Eelmisel aastal Äripäeva Turunduse TOPis agentuuritulu edetabelis esikoha võitnud ja Eesti üks edukaimaid digitaalsele reklaamile spetsialiseerunud agentuure FCR Media võttis eile kasutusele uue ärinime ja kaubamärgi Nobel Digital. Lisaks laiendas ettevõte hiljuti oma tegevusvaldkondi, luues digireklaami teenuseid pakkuvate üksuste kõrvale tütarettevõttena loovagentuuri Nobel Creative.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700