Autor: Kristi Remmik • 14. november 2019

Inspiratsiooni ringreis Soome suurimasse kaubanduskeskusesse Tripla

11. detsembril külastame Soome ettevõtteid, mille hulka jääb ka Soome suurim kaubanduskeskus Tripla, legendaarne Stockmann, üks Soome suurimaid ja auhinnatumaid reklaamiagentuure Hasan&Partners ning võrratu arhitektuuriga Oodi raamatukogu.

Aasta üks kiireimaid aegu on ees ning vaja on veel teha viimased pingutused. Kokkuvõtted ootavad koostamist ning aeg on vaadata otsa järgmise aasta plaanidele. Just sellisel ajal on hea võtta üheks päevaks aega maha ja koguda inspiratsiooni väljaspool riigipiire.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700