Autor: Marianne Liibert • 8. november 2019

Passwordi peaesineja on Mark Ritson

4.-5. märtsil 2020 toimub Saku Suurhallis Eesti turunduskogukonna aastasündmus Password, mille peaesineja on turundusprofessor, kolumnist, turunduskonsultant ja konverentside kõneleja Mark Ritson.
Mark Ritson

Kevadel 20. korda toimuv Password astub nii sisu kui ka korraldusliku poole pealt sammu vastutustundliku turunduse suunas. Tarbijad, emaettevõtted, töötajad ja koostööpartnerid eeldavad vastutustundlikku äri ning arutu tarbimise lõpetamist. Samal ajal on iga ettevõtte eesmärk saada kasumit. See paneb turundajad äärmiselt keerulisse olukorda. Konverentsi peaesinejana kõneleb Mark Ritson sellest, miks vastutustundlik turundus ärile kasulik on.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700