Telia sai kaks uut turundusjuhti

Telia uued turundusjuhid Riin Liht ja Jaanika Kivilo
Telia uued turundusjuhid Riin Liht ja Jaanika Kivilo

3. septembril alustas Telia turundusosakonnas tööd kaks uut turundusjuhti.

Koduteenuste turundusjuhi ametikohal alustas Jaanika Kivilo, kes tuli Teliasse meediaagentuurist Idea Havas Media, kus ta juhtis digimeedia tiimi. Jaanika hakkab Telias koordineerima erakliendile suunatud TV ja koduinterneti teenuste turundust planeerimisest teostuseni.

Telia endine koduteenuste turundusjuht Maarit Mäeveer suundus sel suvel start-up’i maailma sooviga realiseerida oma idee TV vaatamise kogemuse interaktiivsemaks muutmisest, mida ta teeb koos partneritega idufirmas Clappy.

Telia ärikliendi turundusjuhina alustas esmaspäevast tööd Riin Liht, kes siirdus Teliasse SEB turundusosakonnast. Riinul on pikaajaline turunduskogemus finantssektoris, sealhulgas SME segmendile suunatud turundustegevuse koordineerimine SEB-s. Riinu vastutusalaks jääb Telia äriklientide turunduse planeerimine ja teostuse koordineerimine.

Varem juhtis Telias B2B turundust Anu Ozolit, kes otsustas suvel valdkonda vahetada ning rakendada oma turundusoskusi FMCG valdkonnas.

„Mul on tõeliselt hea meel, et Telia turundustiim leidis täiendust kahe huvitava tausta ja oskusteabega liikme näol, kes kindlasti toovad meie turundusosakonda värskeid vaateid ning väärtuslikke kogemusi. Jaanika digiturunduse taust ja Riinu mitmekesine turunduskogemus panganduses rikastavad meeskonna intellektuaalset kapitali ning muudavad meid partneritele veelgi professionaalsemateks tellijateks,“ ütles Telia Eesti turunduse ja brändi osakonna juht Ranno Pajuri.

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

KIVILAINE otsib TURUNDUSKOORDINAATORIT

Kivilaine OÜ

28. veebruar 2019

EESTI TEADUSAGENTUUR otsib KOMMUNIKATSIOONIJUHTI

Eesti Teadusagentuur

25. veebruar 2019

LUX EXPRESS is looking for a PROJECT MANAGER

Lux Express

01. märts 2019