Autor: Helen Külaots • 3. september 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Telia sai kaks uut turundusjuhti

Telia uued turundusjuhid Riin Liht ja Jaanika Kivilo
3. septembril alustas Telia turundusosakonnas tööd kaks uut turundusjuhti.

Koduteenuste turundusjuhi ametikohal alustas Jaanika Kivilo, kes tuli Teliasse meediaagentuurist Idea Havas Media, kus ta juhtis digimeedia tiimi. Jaanika hakkab Telias koordineerima erakliendile suunatud TV ja koduinterneti teenuste turundust planeerimisest teostuseni.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700