29. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Passwordi partnerite pakkumised konverentsil osalejatele

Konverentsi partnerid - TNS Emor, Ajakirjade Kirjastus, Eesti Post ja JCDecaux - pakuvad kõigile Password 2009 osalejatele kinkekaarte väärtuses 1500 – 10000 krooni. Seega on aktiivsel turundajal võimalik allahindlusi kasutades konverentsipiletile kulutatud summa tagasi saada! Lisaks on Tartus koha peal võimalik saada väga häid pakkumisi paljudelt turundusteenuseid osutavatelt ettevõtetelt.

Ajakirjade Kirjastuse Kinkekaart poolt väljaantavasse ajakirja enne 30.06.09, saavad allahindlust 3000.- krooni + km ühe, vähemalt 1/2 lehekülje suuruse reklaampinna kohta. Kinkekaarti ei saa edasi müüa. Kinkekaarti saab kasutada ainult see juriidiline isik, kes registreerus Passwordi konverentsile.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700