20. veebruar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Efektiivsem e-turundus Smaily integratsioonide abil

Kui Sa pealkirjast kaugemale jõudsid, siis tõenäoliselt oled Smaily-ga ühel meelel ja tead hästi, et meiliturundusel on jõud, mille mõju ei tasuks alahinnata.

Meiliturunduse abil on Sul võimalik kasvatada märkimisväärselt oma ROI numbreid, tugevadada kaubamärki, hoida oma kliente ja sihtrühma aktiivse ja kaasatuna. Meie Smaily-s oleme näinud ka üksjagu vaeva, et ilusate, funktsionaalsete ja oodatud e-kirjade loomine oleks Sinu ja kõigi kasutajate jaoks võimalikult lihtne ning tekiks juurde aina uusi võimalusi nii turundustegevuste parendamiseks kui produktiivsuse kasvatamiseks.

Viimase kümne aasta jooksul on klientide jaoks üheks suurimaks argumendiks olnud meie superlihtne drag-and-drop meiliredaktor, mille abil on loodud juba miljoneid e-kirju, mille hulgas on uudiskirju, kutseid, tootetutvustusi, pakkumisi, õnnesoove, küsitlusi ja paljud muid olulisi teateid ning sõnumeid.

Ka on selge, et lisaks Smaily pakutavatele funktsioonidele on olemas veel sadu erinevaid programme, rakendusi ja süsteeme, mille abil turundustegevusi veelgi efektiivsemaks, kiiremaks, paremaks ja personaalsemaks muuta. Aga andmete jooksutamine ja haldamine eri süsteemides muudab tööprotsesse mõnevõrra ajakulukamaks ja keerukamaks.

Kus viga näed laita, seal Smaily tuleb ja aitab. Oleme teinud suure sammu oma tootearenduses ja loonud uusi võimalusi, mis lubab meie klientidel erinevaid meiliturundusele vajalikke ja kasulikke tööriistu omavahel ühendada ja seeläbi tööprotsesse oluliselt kiiremaks ja mugavamaks muuta.

Saage tuttavaks põhjaliku uuenduskuuri läbinud Smaily integratsioonide leheküljega, milles on olemas täiuslik arsenal erinevaid ühendusliideseid ja funktsioone, mille abil eri keskkondade ja rakenduste parimad omadused ja funktsionaalsus enda kasuks tööle panna.

Smaily integratsioonid - võimalused, mida oled oodanud!

Lühidalt öeldes annavad Smaily integratsioonid Sulle võimaluse ühendada pea kõik turundustegevusi toetavad rakendused, süsteemid ja lahendused, mida Sa juba praegu kasutad ja ka need, mida Sa peaksid igal juhul koheselt kasutama hakkama, et aja ja konkurentidega samas rütmis püsida. Toome mõned näited.

Facebook

Facebook on osa Sinu turundusstrateegiast? Muidugi! Nii et kasuta selle sotsiaalmeediakanali tekitatud liiklust selleks, et omale uusi tellijaid juurde saada. Meie liides võimaldab lisada Su Facebooki jälgijad ja sõbrad otse Sinu Smaily kontole. Lihtne ja mõjuv viis, et kasvatada oma meililisti ja pakkuda oma jälgijatele lisaväärtust.

SurveyMonkey

SurveyMonkey-t peetakse põhjusega üheks maailma parimaks uuringuplatvormiks. Ja nüüd on sul võimalik ühendada SurveyMonkey funktsionaalsus ja Smaily efektiivsus. Kontode sidumine annab Sulle võimaluse koguda andmeid senisest veelgi paremaks sünkroniseerimiseks ja isikupärastamiseks, uute tellijate lisamiseks ja kinnituste saatmiseks läbi automaatvastuste. Mis aga peamine – kõigi saadetud sõnumite avamisi ja klikke saad Sa jälgida.

Sumo

Sumo on ettevõtetele abiks kõikmõeldavate e-kaubandusega seotud tegevuste juures. Sumo lahendused aitavad muuta Su veebikülastused reaalseteks klientideks ja müügiks ning kasvatada meililiste. Sumo on äärmiselt populaarne platvorm ja kui ka Sina oled Sumo kasutaja, siis lisa kindlasti Smaily liides, sest see avab Sulle Sumo keskkonnas palju uusi turunduslahendusi.

Zapier

Zapier aitab töövoogude lihtsustamisel ja automatiseeringute loomisel. Kasuta Smaily Zapier-i ühendusliidest ning saad koheselt uutest funtksioonidest kasu lõikama hakata! See annab mugava võimaluse leida uusi tellijaid läbi opt-in vormide, kasutada automaatvastajaid kinnituste saatmiseks ja isegi mahajäetud ostukorvi meeldetuletusteks. Zapier võimaldab Sul Smaily kontoga ühendada rohkem kui 1000 kolmandate osapoolte loodud rakendust ja programmi. Vot see on tase!

Viime su e-äri uuele tasemele

Kui Su äri on seotud just e-kaubandusega, siis peaksid järgnevad ühendusvõimalused Sulle eriti head meelt tegema.

WordPress

WordPress on maailma kõige populaarseim CMS platvorm – umbes 30% maailma veebilehtedest eksisteerib just tänu WordPressile. Ja seetõttu on meil rõõm teatada, et nüüdsest on meie klientidel võimalik ühendada oma Smaily konto WordPressi CMS-iga. Kasuta Smaily WordPressi-i pluginat, et lisada kõik oma WordPressi tellijad otse Smaily kontole.

WooCommerce

WooCommerce on laialdaselt kasutatav, paindlik ja lihtsasti kohandatav avatud lähtekoodiga e-kaubanduse platvorm ning Smaily ja WooCommerce-I ühendusliides on hea abimees, mis aitab Su äril veelgi kiiremini kasvada. Lisaks võimalusele kasutada opt-in vorme uute meiliaadresside kogumiseks, on Sul võimalik saata mahajäetud ostukorvi meeldetuletusi ning isegi importida tooteid Smaily drag-and-drop kujunduspõhjadele, kasutades WooCommerce-i Smaily RSS pluginat. Sellist funktsiooni ei paku Sulle ükski teine meilitarkvara (ESP).

Magento 2.0+

Paljud ärid kasutavad platvormi nimega Magento, mis on saanud osaks Adobe Experience Cloud teenusteperekonnast. Kõigile Magento 2.0+ kasutajatele pakume nüüdsest Smaily e-kaubanduse liidest, mis aitab Sul luua tellimisvorme, eksportida meililiste Smaily keskkonda ja kasutada Smaily RSS pluginat toodete tõstmiseks Smaily kujunduspõhjadele. Loomulikult on see abiks ka näiteks mahajäetud ostukorvide meeldetuletuste saatmisel, nii et Smaily Magento laiendusmooduli seadistamine tasub end kindlasti ära.

Salesforce

Andmebaaside haldus ja meiliturundus käivad käsikäes ja nõuavad üksjagu aega ja tähelepanu. Kui aga integreerid oma Smaily konto ja Salesforce CRM-i, muutub meiliturunduse strateegiline pool oluliselt lihtsamaks. See uus funktsioon, mida saad kasutada läbi Zapier-i, tasub raudselt proovimist ja aitab Sul kasutada Smaily API-t näiteks erinevate andmeväljade omavahelisel sünkroniseerimisel.

Pipedrive

Kui kasutad oma müügiprotsesside määratlemiseks ja halduseks kodumaist Pipedrive-i, siis on meil ka Sulle häid uudiseid, sest Pipedrive-i liides võimaldab eksportida kontaktid otse Smaily kontole ning saata oma kauni kujundusega kampaaniaid ka neile. Kasuta meie API-t koos Pipedrive-i skriptiga ja naudi uusi võimalusi!

Veelgi rohkem efektiivsust

Smaily teeb kõik selleks, et erinevad äritegevused, nagu müük ja turundus üksteisele lähemale tuua. Täpselt samamoodi, nagu suur osa ärisid kasutab Google-i rakendusi oma ettevõtte märgatavuse parandamiseks, teeme ka meie kõik endast oleneva, et saaksid Google-i pakutavaid võimalusi Smaily omadega ühildada ja oma äri heaks tööle panna.

Google Analytics

Kui kasutad oma tegevuste tulemuslikkuse mõõtmiseks Google Analytics-it, siis vii oma Smaily ja Google Analytics-i kontod kokku. Nüüd saad jälgida kirjade avamisi ja klikke, mis toimuvad pärast kirja jõudmist postkasti, hoida silm peal tagasipõrgetel ja veakoodidel ning listist lahkunud kirjasaajatel ja kaebustel. See liides on juba Smaily-sse sisse ehitatud, ega vaja eraldi paigaldamist ja seadistamist.

Google Docs

Ühendades Smaily ja Google Docs kontod, saad hallata kirjatellijate nimekirju, neid uuendada ja luua uusi meililiste otse Google Docs keskkonnas. See liides on kasutatav läbi Zapier-i ja Smaily API.

Google Sheets

Smaily ja Google Sheets-i ühendamine aitab sul kiirelt hallata oma tellijaid otse veebipõhises tabelarvutusprogrammis. Liidese paigaldamine on imelihtne – soovitud liidese valimiseks kasuta Zapier-i, loo ja sisesta Smaily API ja vii paigaldus lõpule.

Google Forms

Kui lood küsitlusi Google Forms platvormile, siis saame Sulle kasulikud olla! Google Forms ja Smaily ühendusliides aitab sul lisada kirjatellijad oma meililistidele ja saata välja nõutud kinnitusi.

Google Data Studio

Kui soovid selgeid, nähtavaid ja informatiivseid töölaudu (dashboard-e), siis ühenda oma Smaily konto kindlasti ka Google Data Studio-ga. Hoia pilk peal meiliturunduse mõõdikutel ja andmetel ning vürtsita seda andmehulka kolmandate osapoolte infoga, nagu ostud, külastused, veebiliiklus jms. Tulemuseks on veelgi ülevaatlikum andmeanalüütika, mis aitab Sul teha paremaid äriotsuseid.

Oleme sinu äri jaoks alati olemas

Oma meiliturunduse tegevuste pidev täiustamine võib tunduda esmapilgul natuke keeruline, eriti kui pead tegelema suure hulga rakenduste, programmide ja süsteemidega, millest igaüks lubab Sulle funktsioone ja võimalusi, kuid mitte ükski ei paku täiuslikku funktsionaalsust. Tõsi! Ja sellele mõeldes aitamegi Sul ühendada erinevad andmeallikad oma Smaily kontoga ning muuta unistus efektiivsest meiliturundusest reaalsuseks.

Kui soovid kohe pihta hakata, siis oleme loonud ülevaatliku lehe kõigist integratsioonivõimalustest, mida saad kohe praegu enda ja oma äri kasuks tööle panna.

Aga kui Sa ei tea, kust alustada, siis võta ühendust Smaily kliendimeeskonnaga, kes Sind suurima rõõmuga aitab.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700