Autor: Keit Ausner • 8. november 2022

Kuidas on Sinu kaubamärk kaitstud?

Saatejuht Keit Ausner ja Mari-Epp Tirkkonen Patendiametist.
Foto: Äripäev
Tänases "Eetris on turundusuudised" saates võetakse ette kaubamärgistamise küsimused, räägitakse lahti intellektuaalse omandi kasutamine, autorõigus ja nendega seotud vaidlused.

Üritame need teemad lahti seletada nii, et turundajad kogemata pahuksisse ei saaks sattuda. Selleks oleme saatesse kutsunud teemat selgitama Patendiameti kaubamärgiosakonna vanemeksperdi Mari-Epp Tirkkoneni. Saadet juhib Keit Ausner Äripäevast. Saates tuleb juttu ka helimärgi kaitsmisest ja ka sellest, milline on hea kaubamärk, mida kaitsta.

Saadet toetab turundusagentuur Must Uba.

Kuula saadet siit:

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700