Autor: Best Marketing • 15. aprill 2024

Wolt lansseerib platvormisisese reklaamilahenduse Wolt Ads

Wolt käivitas oma platvormil reklaamilahenduse, et toetada partnerite äri kasvu. Wolt Ads on mõeldud nii kohalikele kaubanduspartneritele kui ka suurematele rahvusvahelistele brändidele. Teenused on saadaval enamikul Wolti turgudel.
Foto: Wolt

"Meil on hea meel, et saame pärast testperioodi Wolt Ads'i kõigile huvilistele tutvustada. Viimastel kuudel oleme näinud, et meie kaubanduspartnerite müük ja reklaamikulutuste tootlus on märkimisväärselt kasvanud. Kuigi me alles alustame selles valdkonnas, siis esimesed tulemused ja tagasiside partneritelt on äärmiselt julgustavad ning annavad kindlustunde, et oleme õigel teel," ütleb Wolt Baltikumi juht Mantas Lomsargis.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700