Autor: Laura Reiter • 12. veebruar 2024

15 kõige ägedamat reklaamklippi tänavuselt Super Bowl’ilt

Iga-aastane spordi suursündmus ehk USA jalgpalliliiga meistrivõistlused Super Bowl, mis toimus tänavu 11. veebruaril Las Vegases, on teada-tuntud maailma kalleima reklaami eetriaja poolest, kus sel korral tuli brändidel 30-sekundilise reklaami eest välja käia seitse miljonit USA dollarit ehk 6,5 miljonit eurot. Vaata, millised olid tänavu parimad reklaamklipid.
Vasakult: Ben Affleck, Tom Brady ja Matt Damon tänavuse Super Bowli “DunKings” in the Dunkin’ reklaamis
Foto: The Washington Post

LEAVE CHRISTOPHER WALKEN ALONE

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700