Autor: Best Marketing • 5. veebruar 2024

Eesti tarkvaraettevõtted Net Group ja Outl1ne ühinesid

Äri- ja tarkvarandusettevõte Net Group omandas 100% osaluse tarkvaraarenduse butiigist Outl1ne. Tehingu eesmärk on kasvatada tehisintellekti alast kompetentsi ja luua üksus, mis on spetsialiseerunud suurtele keelemudelitele. Outl1ne jätkab tegevust Net Groupi tütarettevõttena.
Net Groupi tegevjuht Priit Kongo

Net Groupi tegevjuht Priit Kongo sõnas, et juba täna on Net Group tuntud kui üks Eesti innovatiivsemaid äride arendajaid ja tarkvarateenuste pakkujaid ning Outl1nega ühinemine laiendab ettevõtte teenuste ulatust ja kompetentsi veelgi.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700