Autor: Best Marketing • 19. jaanuar 2024

Duo Media Networks tõi turule Eesti esimese lastele suunatud raadiojaama

Duo Media Networks käivitas esimese lastele suunatud raadiojaama Raadio Kidzone. Programmijuhi Kristiina Krausi sõnul oli eesmärk luua lihtne ja mugav raadiojaam, kus laps saab iseseisvalt kuulata erinevaid lastelaule.
Raadio Kidzone programmijuht Kristiina Kraus
Foto: Konstantin Sednev

Lastel on nüüd päris oma raadiojaam Raadio Kidzone, mis läks eetrisse 16. jaanuaril ja on suunatud lastele vanuses 3-10 eluaastat. Kanal on kuulatav digiraadiona Tartus ja Tallinnas ja digijaamana pleier.ee kodulehel ja rakenduses. Raadio Kidzone muusikavaliku põhiosa moodustavad lastelaulud. Lisaks mängib uus lasteraadio ka hoolega valitud popmuusika hitte, mida pere noorematele kaasa laulda meeldib. Muusikavaliku seas on päris uusi lugusid, ent rohkelt ka selliseid nostalgilisi palasid, mida emad ja isad oma lapsepõlvest mäletavad, näiteks Entel-Tenteli aegadest või mõnest muust lastesaatest.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700