Autor: Best Marketing • 30. oktoober 2023

Duo Media Networks oli möödunud majandusaastal juhtiv tele- ja raadioettevõte Baltikumis

Duo Media Networks OÜ-l lõppes teine täispikk tegevusaasta, mil laieneti uue teenusega ka Ungarisse, kus käivitati koostöös turu suurima teleoperaatoriga Kidzone-bränditud VOD-teenus. Lisaks uuendati koostöös Postimees Grupiga televisioonisaadete tasuta järelvaatamise platvorm, mis sai uueks nimeks DuoPlay.
Duo Media Networksi juht Jüri Pihel
Foto: Andras Kralla

Duo Media Networks edastab 17 telekanalit 31 riigis ja seitsmes keeles, sh Kanal 2, Duo 3, Duo 4, Duo 5, Duo 6, Kidzone, Filmzone, Smartzone, Kanal 7 jt. Lisaks telekanalitele opereerib ettevõte veel 9 raadiojaama Eestis, sh Kuku, Elmar, MyHits jt.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700