Autor: Best Marketing • 27. oktoober 2021

Duo Media Networks tõusis Eesti suurimaks tele- ja raadioettevõtteks

Eelmise aasta oktoobris loodud Duo Media Networks OÜ jõudis oma esimese kuue tegevuskuuga 520 000 euroga kasumisse.
Duo Media Networks juht Jüri Pihel
Foto: Andras Kralla/Äripäev

„Viimase poole aasta jooksul on toimunud meie ettevõttes palju muutusi, sest lisaks sisemiste struktuuride ümberkorraldamisele lahutasime ka oma tegevused Postimees Grupist. Lisaks telekanalitele ostsime välja ka raadiojaamad ja Kids Network Televisioni koos endiste Sonyle kuuluvate telekanalitega,“ kirjeldas Duo Media Networks juht Jüri Pihel.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700