Autor: Hando Sinisalu • 22. oktoober 2021

Postimees Grupi juht: reklaamiturg on endiselt Facebooki käes

Äripäeva reklaamimüügi TOPi võitnud Postimees Grupi juht Toomas Tiivel rääkis, et väljaande digitellimuste müük on järjepidevalt üle 50% aastas kasvanud ja trend jätkub, kuid samas ei jõua reklaamikäive sama hooga järgi, sest Facebooki käes on endiselt suurem osa reklaamiturust.
Postimees Grupi juht Toomas Tiivel
Foto: Eiko Kink

Lisaks rääkis Tiivel Äripäeva raadio hommikuprogrammis, millest Postimees Grupi 18,3 miljoni suurune reklaami netokäive koosneb ning millised on ettevõtte reklaami ja digitellimuste kasvuprognoosid. Räägiti ka veebiajakirjanduse konkurentsiolukorrast ja võimalikest tulevikuarengutest.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700