Autor: Best Marketing • 5. jaanuar 2024

Traditsiooniline ja tõhus otsepostitus pakkus pühaderõõmu ja pälvis parima otseposti auhinna

Iga uus aasta võiks alata värske hingamise ja rõõmusõnumitega. Omniva motoks on jagada rõõmu ja selle valguses teeme teatavaks traditsioonilise parima otseposti tiitli omaniku, kelleks on žürii valinud ONOFF Jaekaubanduse OÜ ja selle pühadeaegse “Jõulumenüü!” kataloogi.

Aasta lõpp on teadagi kingituste tegemise aeg ja sestap on mahukamad tootekataloogid eriliselt õigel kohal. Omniva teenuse eksperdi ja otseposti žüriiliikme Janeli Salumetsa sõnul on ettevõte kasutanud ära õige aja ja formaadi ning ehtinud klassikalise kataloogi temaatiliselt pühaderüüsse. “ONOFF-i tootevalikus on palju tarvilikke ja populaarseid kingiideid, mistõttu on otseposti näol eripakkumistest teavitamine eriti hea idee. Selle asemel, et kaubanduskeskustes tungelda, saab otseposti saaja toodetega rahulikult kodus tutvuda ning võrreldes kodulehega on need füüsilisel kujul alati silme ees,” sõnab Salumets.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700