Autor: Omniva • 24. juuli 2023

Parim otsepost: “Ilu külvamine peaks kõik inimesed õnnelikuks tegema”

Omnival on tavaks tunnustada silmapaistvaid otsepostitajaid, kelle reklaammaterjal kannab endas terviklikku läbimõeldust. On au välja hõigata järjekordne “Parim otsepost”, mille on seekord pälvinud greentallinn.eu kampaaniaflaier, mille kujunduse autor on agentuur Tabasco.

Tallinn on valitud käesolevaks aastaks kandma Euroopa rohepealinna tiitlit, mille üheks eesmärgiks on elurikkuse ja linnalooduse hoidmine ja kasvatamine. Et see saaks võimalikult paljude inimeste südameasjaks või vähemalt nende teadvusesse jõuaks, saatis Tallinn oma elanike postkastidesse elurikkust suurendavate taimede seemneid.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700