Autor: Best Marketing • 13. september 2022

Augusti parim otsepost kutsus õppeaastale stiilselt vastu astuma

Septembri algus tähistab ikka uue ja värske algust. Rammestav suveunelus on läbi saanud, lapsed on kooli läinud ja ka suurematel ootavad ees uued algused. Selle valguses on hea meel teatada, et augusti parima otseposti võitjaks on ilusalong MAKE YOUR ID.

Uutele algustele soovitakse ikka vastu minna julgelt ja enesekindlalt, mida sageli aitab saavutada välimuse värskendamine. Õiget ajaakent tabanud MAKE YOUR ID ilusalong kutsus oma reklaampostitusega juuksurisse, et erinevas vanuses koolilapsed saaksid õppeaastat alustada viisaka ja moeka soenguga.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700