Autor: Best Marketing • 7. juuli 2022

Juunikuu parim otsepost panustas kogukonna väärtustesse

Suve hakul on kodukohvikute päevad taas täies hoos. Nii on ka päris loogiline, et seekord võitis kuu parima otseposti tiitli Laagri kultuurikeskuse reklaammaterjal kogukonna kohvikutepäeva kohta.
Foto: Laagri kohvikutepäev

Kodukohvikute päevad on aasta-aastalt üha laialdasemat populaarsust koguv kogukondlik üritus. Eestlastena me kodukandi elanikega juttu ei kipu ajama, ammugi ei tiku nende tagahoovidesse. Koduste kohvikute püsti panemine annab selleks aga erilise võimaluse. “Kuna Laagri kohvikutepäev on väga populaarne sündmus, võiks isegi öelda aasta tippsündmus meie piirkonnas, siis on mõõdukas ja samas käega katsutav reklaam just see, mida vajatakse,” sõnab Laagri kultuurikeskuse kultuurijuht Ingrid Novikova.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700