Autor: Best Marketing • 9. august 2022

Selge sõnum ja puhas visuaal – juuli parim otsepost

Alanud on sume augustikuu, mis viitab sellele, et on aeg välja kuulutada möödunud kuu parim otsepost. Juulikuu auhinna omanikuks valis žürii sel korral HELZAGO OÜ, kes pälvis tiitli Little Dutch lasteasjade poe reklaammaterjaliga.

“HELZAGO OÜ otsepost võiks olla heaks eeskujuks teistelegi ettevõtetele, kes soovivad oma äri kohta reklaami saata. See on kvaliteetne näide sellest, kuidas otseposti piirkondlikult võimalikult efektiivselt sihtida,” kirjeldab Omniva reklaami teenusejuht Kristi Purge žürii juulikuise otsuse langetamist. “Lisaks tehnilisele teostusele on otsepost ilusa ja puhta visuaaliga, mida ilmestab lihtne ja selge sõnum. See on kindlasti üks olulisemaid nüansse, mida otseposti tehes silmas pidada,” sõnab Purge. HELZAGO OÜ otseposti juurde kuulub ka mitu kuud kehtiv sooduskupong, mille näol on tegu vahva ja kasuliku boonusega otseposti saajale ning eduka mõõdikuga ettevõttele endale.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700