Autor: Best Marketing • 28. märts 2023

Aasta esimene parim otsepost säras tabava hooajalisusega

Lõppemas on esimene kevadkuu, ilmad soojenevad ning päevad hakkavad järk-järgult pikemaks ja ööd lühemaks muutuma. Tasapisi toob see kaasa mitmeid hooajalisi tegevusi, mille valguses tunnustab Omniva 2023. aasta esimese parima otseposti tiitliga ettevõtet 2G Baltic Company, kelle otsepost kutsub kohalikke inimesi rehvivahetusse.
Aasta esimese kvartali parima otseposti tiitli pälvis ettevõte 2G Baltic Company.

“2G Baltic Company reklaam on heaks näiteks, kuidas otsepost lahendab hästi olukorra, kus sõnumit on vaja levitada kindlas piirkonnas, antud juhul Ülenurmes ja Tõrvandil. Tegu on väga ajakohase postitusega – targalt on juba peamise rehvivahetuse hooaja eel end klientidele meelde tuletatud,” põhjendab seekordset valikut Omniva teenusejuht ja otseposti žüriiliige Kristi Purge ja lisas, et nagu ikka, on otseposti loomisel oluline mõelda mõõdetavusele. Antud flaieri ettenäitamisel saavad kliendid 20% aastapäeva soodustust teenustöödelt. Võit nii kliendile kui ka mugav mõõtühik ettevõttele.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700