Autor: Best Marketing • 9. jaanuar 2023

Otsepost kui efektiivne lisavõimalus tutvustada ettevõtte lansseerimist

Möödunud aasta viimasele kuule pani väärika lõpu ettevõte Prindiviis, kes oma värske trükikoja loomise ja vastavateemalise reklaamiga on endale saanud kuu parima otseposti tiitli.

Prindiviis on trükikoja Trükiviis OÜ 2022. aasta novembris tegutsemist alustanud Kuressaare filiaal. “Kampaaniapostitus oli plaanis kohe pärast värske ettevõttega alustamist. Esialgselt oli mõttes ainult teavitus, kuid aasta lõpu tähtpäevade tuules otsustasime luua kolm ühes postituse – pühadetervitus ning teavitus Prindiviie alustamisest ja tasuta kampaaniateenuse pakkumisest,” räägib Prindiviie trükioperaator Anni Murd otseposti idee sündimisest.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700