Autor: Best Marketing • 7. oktoober 2022

Septembri parim otsepost püüdis pilke ja pakkus lisandväärtust

Sügis tähistab uue hooaja algust, mis omakorda toob kaasa mitmed kampaaniad, eripakkumised ja uued tulijad. See on aeg, kus reklaamid saavad uue hoo ja tähenduse. Selles valguses teeme teatavaks septembri kuu parima otseposti, mille on seekord pälvinud Stroomi Keskus.

Žürii hinnangul oli sellekuine otsepost sihtrühma ootuseid igakülgselt rahuldav. “Stroomi keskuse otseposti näol on tegu pilkupüüdva lahendusega – stiilne, minimalistlik ja ajakohane. Lisandväärtust annavad erinevate pakkujate kupongid, et otseposti saaja saaks erinevaid häid pakkumisi piiluda. Otsepost on informatiivne, kuid visuaal on sellest hoolimata puhas ega ole silmale liiga kirju. Kogu lahendus kutsub uurima, mis täidab seega täit otseposti eesmärki,” kirjeldab žürii otsust Omniva reklaami teenusejuhi Kristi Purge.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700