Autor: Best Marketing • 5. oktoober 2023

Kuu parim otsepost: ajakiri, mis inspireerib ja kutsub kaasa mõtlema

Uue hooaja valguses on Omnival hea meel teatavaks teha traditsioonilise parima otseposti tiitel. Sel korral on selle auga välja teeninud Fotografiska Tallinn, kelle sisult ja välimuselt kaunilt läbimõeldud ajakiri žüriile muljet avaldas.

Fotografiska annab oma ajakirja välja kaks korda aastas ning avab teemasid, mis on veel laiemad, kui ainult Fotografiska majas toimuv. “Oleme kokku kogunud lood nii kunstist, toidust, jätkusuutlikust ja kultuursest eluviisist, mida avame läbi intervjuusid kunstnikega, inspiratsiooninippidega kui ka läbi ootamatute vaatenurkade,” ütleb Fotografiska Tallinna tegevjuht Margit Aasmäe.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700