Autor: Laura Reiter • 21. november 2023

Aasta kommunikatsioonijuht 2023 Andres Kalvik: poliitikute oskus endast brändi kujundada on alles lapsekingades

Keskerakonna avalike suhete juhi ja Aasta kommunikatsioonijuht 2023 Andres Kalviku sõnul oli erakonnaga liitudes üheks suurimaks murekohaks nõrk positsioon sotsiaalmeedias. Lisaks tõi ta muu hulgas välja, et järjest keerulisem on sisuliste, teemasse süvenevate pressiteadetega meediakünnist ületada.

Palun rääkige pisut oma erialasest taustast. Kuidas kommunikatsioonivaldkonda ja Keskerakonda sattusite ja kus olete veel sellel alal veel töötanud?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700