Autor: Maarit Eerme • 9. november 2023

Brigitte Susanne Hundi kaheksa kommunikatsiooni õppetundi

Meelelahutaja, ajakirjanik, saatejuht Brigitte Susanne Hunt tõi Kommunikatsioonijuhtimise aastakonverentsil 2023 välja, millised on olnud tema suurimad kommunikatsiooni õppetunnid.
Brigitte Susanne Hunt
Foto: Raul Mee

Esimese õppetunnina nimetas ta seda, et kui ilusasti vabandada ja viga omaks võtta, siis on kõigil jumala suva ning kõik on unustatud. Ta ütles, et Maire Aunaste, Tanel Padar, Märt Avandi, kõik on olnud purjus peaga roolis, kuid keegi ei mäleta seda enam.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700