Autorid: Neeme Korv, Laura Saks, Laura Reiter • 15. november 2023

Värska Originaal sulges ostujõu languse tõttu ühe tootmise, kuid avab uusi eksporditurge

Värska Originaali juhatuse esimees ja müügidirektor Rauno Jõgeva sõnas, et inimeste ostujõu languse tõttu olid nad sunnitud sulgema BioMari ökolimonaadi tootmise. Ta tõi välja, et ka uuringu tulemused näitasid, et alates umbes juulikuust hakkasid inimesed kallimate brändide asemele otsima soodsamaid alternatiive.
Värska Originaali juhatuse esimees ja müügidirektor Rauno Jõgeva.

Rauno Jõgeva sõnas, et aasta esimeses pooles liikusid nad graafikus, aga teine pool on olnud keerulisem seoses inimeste ostujõu langusega ning see on teinud plaani täitmise väljakutsuvamaks. Ta lisas, et see tõi kaasa ka ühe tootmisüksuse - BioMari - sulgemise.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700