Autor: Laura Saks • 11. oktoober 2023

Trükikoda lõpetab ajakirjade trükkimise ja koondab üle 50 inimese

Kroonpressi trükikoja juhi Andres Kulli (fotol) sõnul oli nende jaoks märgiline ka see, kui nende klient ütles, et Norras on odavam trükkida.
Foto: Sille Annuk /Eesti Meedia /Scanpix
Tartus asuv Margus Linnamäe suurosalusega trükikoda Kroonpress lõpetab ajakirjade väljalaskmise, kuna turg on kukkunud, sisendhinnad tõusnud ja ettevõte ei näe selles valdkonnas ka tulevikupotentsiaali.

"Paneme osa ajakirjade ehk heatset-trükist kinni," ütles Kroonpressi juhatuse liige Andres Kull. Ta sõnas, et ajakirjade turg nii palju vähenenud ja on näha, et kliendid vähendavad ka väljaannete piires mahtu. Kull sõnas, et maht on vähenenud 15–20 protsenti aastas.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700