Autor: Best Marketing • 29. juuni 2023

Nafta Filmsist sai Eesti esimene roheline reklaami- ja filmitootja

Nafta Films alustas esimese Eesti ettevõttena süsinikneutraalset filmide ja reklaamide tootmist nii kodumaistele kui ka rahvusvahelistele klientidele. CO2 neutraalne tootmine suurendab Eesti filmisektori konkurentsivõimet ja avab ukse uute filmi- ja reklaamiprojektide Eestisse tootmisele.
Nafta Filmsi jätkusuutlikkuse valdkonna juht Olga Hartšuk
Foto: @kaaarelk

Nafta Filmsi jätkusuutlikkuse valdkonna juht Olga Hartšuk selgitas, et kuigi filmide tootmine on traditsiooniliselt väga suure CO2 jalajäljega valdkond, võttis ettevõte esimesena Eestis kasutusele lahendused, mis võimaldavad pakkuda süsinikneutraalset filmitootmise teenust. „Hakkasime oma tegevuse süsiniku jalajälge kaardistama mõned aastad tagasi, kui meie rahvusvahelised kliendid tundsid huvi rohelise reklaamitootmise vastu. Kuigi Eestis pole jätkusuutlikust filmitootmisest seni eriti räägitud ja loomevaldkonnas pole tavaks ka rohelised kontorid, lähtuvad rahvusvahelised ettevõtted partneri valikul üha enam tootmise jalajäljest.“

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700