Autor: Best Marketing • 1. juuni 2023

META Advisory konsultantide tiimiga liitub Urmas Vaino

Pikaaegse kogemusega telesaadete juht, toimetaja ja ajakirjanik Urmas Vaino liitub valitsussuhete- ja kommunikatsiooniagentuuriga META Advisory Group.
Urmas Vaino
Foto: Jake Farra

„Mul on Urmase liitumise üle väga hea meel. Meie lahendame oma klientide väljakutseid ja Urmas on täpselt lahendaja tüüp. Käised-üles-käärija-tüüp, jalad-maas-tüüp ja hakkame-tööle-tüüp. Tema elu- ja töökogemus on kõigile teada ning selle pinnalt saab head nõu anda ja seda ka ellu viia,” ütles META Advisory juhtivpartner Andreas Kaju.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700