Autor: Best Marketing • 31. mai 2023

META Advisory asutas eraldi startup-ärisuuna

Avalike suhete nõustaja META Advisory lõi uue äritiimi META Alpha, mille fookuses on idufirmade kasvu toetamine. Tiim koosneb startup-kommunikatsiooni ja turunduse ekspertidest.
META Alpha tiim.
Foto: Jake Farra

“Oleme kümme aastat juba toetanud kümnete Eesti tehnoloogiaidude kasvu - alates sõnumiplatvormide koostamisest kuni raha kaasamise ja välisturgudele laienemise kommunikatsioonini. Selle käigus kogutud õppetunnid on lihtsad - idufirmade kommunikatsioon erineb kasumlike turuliidrite omast," avaldas Meta Advisory partner ja Meta Alpha juht Ann Hiiemaa ja lisas, et kiiresti areneda soovival idul on vaja ka nõustajalt kiirete ja mõõdetavate tulemuste saavutamise suutlikkust, valmidust katsetada ja eksida ja uuesti katsetada käigu pealt. Aga ülekõigeon tema sõnul vaja paindlikkust - nii koostöövormide kui muutuvate eesmärkide osas. "Selle kogemuse pealt disainisime eraldi tiimi, mille riskiisu on suurem, mille tööaeg ja töövõime on võrdne idudest klientide omaga ning kus ollakse suutelised arvestama startup'i arenguetappidest tulenevate iseärasustega,” sõnas ta.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700