Autor: Best Marketing • 23. mai 2023

Üritusturundusagentuur NJ Production laienes Soome

Üritusturundusagentuur NJ Production laiendas oma tegevust – uues Helsingi kontoris töötab kogenud rahvusvaheline produtsentide tiim. Agentuuri globaalset tegevust tunnustati ka selle aasta Kuldmunal eriauhinnaga "Ekspordimuna", mille pälvis Oslos korraldatud Stora Enso tippjuhtide konverents.
NJ Productioni tiim
Foto: Mantas Gudzinevicius

NJ Productionil on Põhjamaades mitmeid pikaajalisi kliente, kellele saab nüüd tänu uuele kontorile ja kohalikule tiimile pakkuda veelgi terviklikumat teenust. “Olles oma klientidele strateegilised partnerid, tahame olla neile lähemal, ning kontor Soomes on meile väga hea vahelüli.“ ütleb NJ Productioni partner Noora Olsson.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700