Autor: Helen Roots • 16. märts 2023

Konkurss Kickoff tähistas esimest minijuubelit ja tunnustas värbamisturunduse tippe

Värbamisturundusauhindade jagamise üritusel Kickoff 2023 tunnustati juba 5. korda silmapaistvamaid värbajaid ja värbamistegusid.
Kickoff 2023 võitjad, nominendid ja publik.
Foto: Andrei Ozdoba

16. märtsi varajases hommikuvalguses sai alguse CV-Online'i ja Instari ühisüritusena kavandatud parimaid värbamisturundusprojekte tutvustav kiirmaraton. Esmalt said võimaluse oma turundustegu või kampaaniat tutvustada kõigi kolme kategooria nominendid. Sündmust olid Tallinnas Erinevate Tubade Klubis kajastamas ka Äripäeva Personaliuudised ja Best Marketing.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700