Autor: Best Marketing • 27. veebruar 2023

Eesti värbamisturundustegude 2023 konkursile laekus rekordarv nominatsioone

Konkursile laekus läbi aegade rekordarv töid – 91 värbamisturunduse ja tööandja brändingu tegu ning 36 aasta värbaja nominatsiooni.
Foto: Freepik

Sellel aastal juba viiendat korda viib Instar koostöös CV-Online’iga läbi värbamisturunduse ja tööandja brändingu teemalise konkurssi, eesmärgiga tunnustada Eesti silmapaistvaid, edukaid ja sihtrühmi kõnetavaid tegusid.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700