Autorid: Hando Sinisalu, Laura Reiter • 21. veebruar 2023

Briti moepsühholoog: noored tunnevad muret planeedi pärast, aga ostavad ikka kiirmoodi

Moepsühholoogia uurib põhjuseid, miks me ostame just selliseid kaupu nagu me ostame, kuidas riided mõjutavad meeleolu ja ettekujutust oma kehast ning kuidas mood defineerib inimest kui isiksust, sõnas moepsühholoog ja raamatu "Big Dress Energy" autor Shakaila Forbes-Bell, ja tõi välja kolm moetrendi, mis on Londonis kuumad 2023. aastal.
Moepsühholoog ja üks tänavuse Passwordi välisesinejatest Shakaila Forbes-Bell.

Shakaila, mida kujutab endast moepsühholoogia?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700