Autor: Best Marketing • 23. jaanuar 2023

Tänavuse Passwordi peatoetaja on Salesforce’i partner LeverUP

LeverUPi äriarendusjuht Märt Jõesaar sõnas, et Password on konkurentsitult Baltikumi suurim turunduskonverents, kus viia end kurssi uusimate turunduse, reklaami ja digitaalse meedia trendide ning arengutega. Tänavusel konverentsil räägivad nad praktilistest näidetest ja annavad nõu, kuidas automatiseerida turundustegevusi ning sealjuures mitte kaotada sidet oma klientidega.

Vytautas Valantavicius Salesforce’ist sõnas, et praegusel ebakindlal ajal peavad kaubamärgid leidma viise, kuidas oma klientidega suhet hoida. „Ainus viis kaotada lõhe klientide ootuste ja brändide pakutava vahel on minna üle andmepõhisele turundusstrateegiale,“ ütles Valantavicius ja lisas, et Salesforce'i AI-põhine turundustehnoloogia aitab igas suuruses ettevõtetel sellist strateegiat kiirendada.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700