Autor: Maarit Eerme • 16. detsember 2022

Maruste: meil on Unibet Arenaga pikaajalised plaanid

Me ei ole üheööliblikad, kommenteeris Äripäeva raadio hommikuprogrammis Unibeti juht Ergo Maruste, kelle sõnul on neil Unibet Arenaga pikaajalised plaanid, kuna Eesti elu läheb neile korda ning tahavad sinna panustada.

Ta leiab, et Eestis võiks veel rohkem erinevaid üritusi korraldada, et maja oleks rohkem kasutusel. „Ma arvan, et kui tuua kvaliteetseid esinejaid, siis sellisel juhul ei teki ka probleeme rahvaarvuga, kes areeni külastab. Unibet Arena võikski olla kõige suurem ja aktiivsem hall, kus ka meid ümbritsevad naabrid saavad kontserte nautima tulla.“ Maruste lisas, et neil endal on ka mitmeid mõtteid, mida seal korraldada.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700