Autor: Best Marketing • 15. detsember 2022

Eesti suurima kontserdi- ja spordihalli uueks nimeks saab Unibet Arena

Juba üle kahekümne aasta Eesti pealinna tähtsamaid suurüritusi võõrustanud suurhall hakkab uuest aastast kandma nime Unibet Arena, senine nimisponsor Saku Õlletehas jätkab ametliku joogipartnerina.

„Koos Unibetiga tehtavad investeeringud pakuvad korraldajatele senisest rohkemate võimalustega saali ja külastajatele uudset keskkonda oma lemmikartistide või spordivõistluste jälgimiseks,” selgitas halli tegevjuht Siim Ammon ja avaldas veendumust, et Unibet Arena uuenev kontseptsioon loob veel paremad võimalused konkureerida rahvusvahelisel turul teiste areenide ning suurüritustega.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700