Autor: Best Marketing • 14. detsember 2022

Vaata, kes lisandusid Passwordi esinejate ridadesse

Järgmisele Passwordile, mis toimub 29.- 30. märtsil Tallinnas Kultuurikatlas, lisandusid viis uut esinejat. Vaata, kes nad on ja mis teemadega Passwordi lavadele astuvad.

Amazoni ettevõtja Egle Raadik ja Tallinna Kaubamaja moeosakonna sisseostja Janar Juhkov räägivad vestlusringis, kuidas ennustada kaupade müügiedu ning kui täpselt on võimalik kaupade müügiedu ennustada. Lisaks võtavad nad fookusesse, kui usaldusväärsed on tarbijaküsitlused, mis mõjutab inimeste ostueelistusi ning milline on mõjuisikute roll.

Salesforce'i partnerettevõtte LeverUP Consultingu äriarendusjuht Märt Jõesaar ning kasvu ja strateegia konsultant Andrus Kiisküla võtavad vestlusringis vaatluse alla selle, kuidas mõjutada kliendi käitumist ostuteekonna erinevatel etappidel ning kuidas mõista ja analüüsida kliendi ostuteekonda. Lisaks arutlevad nad, milliseid andmeid on võimalik ostuteekonnal koguda, mida nendega peale hakata ning kuidas aru saada, milline turundustegevus mõjutas ostu tegemist.

Tele2 Eesti turundus- ja kommunikatsioonijuht Tiina-Mall Vannastu räägib aga sellest, mille alusel valivad tarbijad kolme võrdse pakkuja vahel ning mille järgi valivad tarbijad telekomi teenuse pakkujat kui kõik kolm on võrdselt head. Lisaks avab ta, kuidas tekitada tarbijalojaalsust.

Vaata konverentsi infot, kõiki esinejaid ja programmi SIIT. Registreeru konverentsile soodushinnaga SIIN. Soodsaim hind kehtib veel vaid kuni 15. detsembrini (k.a).

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700