Autor: Best Marketing • 30. november 2022

Tutvu Passwordi kolme tipp-välisesinejaga

Eesti oodatuim turundussündmus Password toimub 29.- 30. märtsil 2023 Kultuurikatlas, kus seekord võetakse fookusesse turunduse ja psühholoogia seosed. Teiste seas astuvad lavale kolm oma ala tippspetsialisti Hollandist, Suurbritanniast ja Soomest. Saagem nendega tuttavaks!

Thimon de Jong, Utrechti Ülikooli sotsiaalpsühholoogia professor (Holland).

Thimon on nõutud esineja konverentsidel, rohkem kui 100-l suurel konverentsil on ta hinnatud parimaks esinejaks. Passwordil räägib ta, kuidas käitub tulevikuinimene.

Vaata tutvustavat videot Thimon de Jongi esinemisest:

Shakaila Forbes-Bell, moepsühholoog ja raamatu “Big Dress Energy” autor (UK).

Passwordil võtab ta teemaks moe ja psühholoogia ehk kuidas muuta oma toode trendikaks.

Vaata videot Shakaila Forbes-Bellist, kus ta räägib, miks me ostame seda, mida me ostame.

Petri Parvinen on Helsingi Ülikooli strateegilise juhtimise ja turunduse professor ja raamatu “Müügipsühholoogia. Nii meile müüakse” autor. Passwordil räägib müügipsühholoogia uutest suundadest.

Vaata tutvustavat videot:

MIKS OSALEDA PASSWORDIL

Võrgustumine

Suhted ja tutvused on turundaja töös üliolulised. Passwordil on hea võimalus suhelda ca 500 kolleegi ja konkurendiga, luua ärikontakte ja võib-olla saada ka mõni huvitav tööpakkumine.

Ideed ja innustus

Password aitab argirutiinist välja tulla ja natuke suuremalt mõelda. Teiste edulood nii koduturult kui ka mujalt maailmast annavad tunde, et kõik on võimalik ja vaid taevas on piiriks!

Psühholoogia

Turunduse aluseks on inimese käitumise mõistmine ehk psühholoogia. Seekordne Password keskendubki inimese käitumise mõistmisele ja sellele, kuidas käitumist mõjutada. Tehnoloogiad tulevad ja lähevad. Inimese käitumise mõistmine on turunduse nurgakivi.

Vaata konverentsi infot ja programmi SIIT. Registreeru konverentsile soodushinnaga SIIN. Soodsaim hind kehtib kuni 15.12.2022 (k.a).

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700