Autor: Best Marketing • 15. september 2022

Optimist Group avas teise välisesinduse

Eelmisel nädalal avas Optimist Group ametliku vastuvõtuga esinduse Berliinis, et Eesti ettevõtetel oleks Saksa turule laienemine senisest lihtsam. Ettevõtete Saksamaa laienemisplaane toetab nüüdsest ärikonsultatsiooni ettevõte Optimist Expand, nutikaid ja turgu arvestavaid turunduslahendusi pakub loovagentuur Optimist Creative Berlin.
Fotol vasakult: Optimist Digital juht Andrei Maksimik, digistrateeg Marko Kivirand, Optimist Group juhatuse liige Rait Minumets, Optimist Public juht Mari-Liis Ahven, Optimist Creative Berlin juht Greete Kempel, Eesti suursaadik Berliinis härra Alar Streimann, Optimist Expand juht Kristi Daniel, Optimist Group juhatuse liikmed Magnus Lužkov ja Anti Jürgenstein.

Optimist Expandi ja Optimist Creative Berlin avamisel osalenud Eesti Vabariigi suursaadik Saksamaal härra Alar Streimann sõnas, et üha enam Eesti ettevõtteid leiab enda tee Saksamaale.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700