Autor: Best Marketing • 30. august 2022

Jõudsalt kasvav Optimist Public laiendas oma partnerite ringi

Viimastel aastatel Eesti PR-maastikul tugevalt kasvanud ja tunnustusi pälvinud kommunikatsiooniagentuur Optimist Public laiendas partnerite ringi. Seniste partneritega liitus agentuuri pikaajaline strateegiline konsultant Triin Adamson.
Triin Adamson
Foto: Andres Raudjalg

Optimist Publicu partner Mari-Liis Ahven selgitas, et agentuur on enam kui 7 aastaga jõudsalt kasvanud – nii töötajate arvult, kliendimahult kui ka teenuste tugevuselt ning jõudnud Eesti TOP kommunikatsiooniagentuuride sekka.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700