Autor: Best Marketing • 12. aprill 2022

Viimane võimalus! Growth Marketing meistriklassi soodushind lõpeb 13. aprillil

19. aprillil toimub Tallinnas Lutheri Masinasaalis Growth Marketingi meistrikass, kus saad teada, kuidas sinu ettevõte saab idufirmade maailmas tuntud lähenemist ehk kasvuturundust ära kasutada. Seminari soodushind kehtib veel vaid 13. aprillini (k.a).

Meistriklassis annab Soome kasvuturunduse ekspert David Blinov konkreetseid soovitusi ja näitab praktiliste näidete varal, kuidas kasvuturunduse eksperimente läbi viies kasvatada oma ettevõtte käivet juba täna.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700