Autor: Best Marketing • 23. märts 2022

Kuidas teha sõja ajal vastutustundlikku digireklaami?

Tänane ärev olukord on pea igas eluvaldkonnas nõudnud plaanide kiiret ümbermängimist – olulisemateks märksõnadeks on kujunenud solidaarsus, empaatia ning vastutustundlikkus. Kuidas neid adapteerida ka digikampaaniatesse ning milline on täna vastutustundlik digireklaam, selgitas Httpool Eesti juht Kerttu Talvik.

Talviku sõnul on paljud turundajad keerulises positsioonis, kus tekib küsimus, milliseid sõnumeid on paslik sõja ajal fookusesse tuua ning kas reklaamikampaaniate käikulaskmine on üldse vastutustundlik teguviis. Kirjeldatud tendents peegeldub ka kohalike reklaamijate tegevuses, sest viimase paari nädala jooksul on mitmed ettevõtted enda digireklaami kampaaniad ajutiselt peatanud või tühistanud.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700