Autor: Best Marketing • 16. veebruar 2022

MyFitness Eesti turundusjuht Karin Maandi liitus META Advisory tiimiga

Eesti juhtiva valitsussuhete ja PR-agentuuri META Advisory vanemkonsultandina alustab tööd senine MyFitness Eesti turundusjuht Karin Maandi, kes on varasemalt töötanud Estraveli, Apotheka, Apotheka Beauty turundusmeeskondades ning on seotud ka Eesti haridustehnoloogia startupi ALPA Kids turundamise ja nõustamisega.
Karin Maandi

“Turundusmaastikul üle 10 aasta nii avalikus kui erasektoris töötades olen mõistnud, et naudin sügavamalt mõtestatud tegevuste ja strateegiliselt läbimõeldud loovate kampaaniate elluviimist, mille mõte ja mõju ulatuks ühiskonda laiemalt,“ sõnab Maandi. See tõi ta PR-valdkonda, kus on oluline siduda ühelt poolt ettevõtte eesmärgid, teiselt poolt loovidee ja kommunikatsioon, mis mitte ei jõuaks ainult tarbijani, vaid puudutaks selgelt tema igapäevaelu. „Selline integreeritud kombinatsioon tegevustest loob laiemat mõju ja võimaldab näidata, milliste väärtuste eest ettevõte ühiskonnas seisab.”

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700