Autor: Best Marketing • 20. jaanuar 2022

Balti riikide juhtiv sideoperaator ja meediakontsern laieneb Eestisse

Baltikumi juhtiv sideoperaator ja meediakontsern Bitė on sõlminud 15-aastase lepingu andmesideteenuste osutamiseks. Bitė võitis rahvusvahelise hanke, milles osalesid eri riikidest pärit pakkujad ja hakkab pakkuma andmesideteenuseid Balti riikide ülikoolidele. Ettevõtte poolt kasutatav tehnoloogia võimaldab vahetada andmeid reaalajas senisest veelgi kiiremini.

"Andmemassiivid liiguvad Tartus, Riias ja Šiauliais asuvate ülikoolide vahel. Taristuks on kiudoptilised andmesidekaablid, millega tagame ülikiire andmeside kiirusega kuni 10 terabitti sekundis. See on umbes 100 tuhat korda kiirem tavaliselt kodus või töövõrgus kasutatavast andmesidest,” selgitab Gintas Butėnas, Bitė Lietuva tehnoloogiadirektor.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700