Autor: Hando Sinisalu • 27. oktoober 2021

Turundust mõjutavad trendid toidutööstuses ja panganduses

Best Marketing alustab artiklisarja turundust lähiajal mõjutavatest trendidest. Uurisime erinevate Eesti ettevõtete turundusjuhtidelt, et milline globaalne ja milline kohalik trend mõjutab äri ja turundust järgmise 5 aasta lõikes kõige rohkem.

Esimeses osas võtame vaatluse alla toiduainetööstuse ja panganduse trendid.

Rootsi veganid pöörduvad juba tagasi loomsete toitude juurde

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700